SUCHO VÁS JIŽ NIKDY NEZASKOČÍ!

Samonosná nádrž na vodu je řešením pro stavební firmy, velkoobchody i koncové uživatele

28.4.2020

 Samonosné nádrže na vodu jsou bezešvé

Rotační tváření plastů je specifická metoda výroby bezešvých dutých plastových výrobků, která má řadu výhod.
Samonosné nádrže na vodu jsou pevné (při návrhu výrobku je možné využít zpevňujících profilovaných žeber) a bezešvé, protože vznikají jako těsný celek při jedné výrobní operaci.

Nádrže na dešťovou vodu a další

Naše výrobky z programu „Voda a kanalizace“, to jsou především nádrže na dešťovou vodu, vodoměrné šachty a šachty pro tlakovou kanalizaci.

Kdo chce být k přírodě vstřícný a přitom ušetřit, tak jímá dešťovou vodu pro její další použití v domě a na zahradě. Stále větší sucha sužují nejenom zemědělce, ale také běžné zahrádkáře. Jestliže obecní úřad vydá v létě zákaz používání pitné vody k zavlažování zahrad, nezbývá než jen tiše sledovat, jak nám hyne úroda a doufat v brzký déšť.
To je důvod, proč je potřeba se naučit co nejefektivněji zacházet s dešťovou vodu.

Akumulační jímka pro uchování dešťové vody

K tomu se využívají akumulační jímky, které se umisťují do země, kde neruší a nepřekáží, voda se v ní nepřehřívá a řasy nemnoží. Přítok z okapu je vybaven filtrem k zachycení pevných nečistot a v jímce je buď ponorné čerpadlo, nebo jen sání automatické vodárny. Když je vody příliš, odtéká přepadem do trativodu. Akumulační jímky, které není nutné obetonovat ani při zvýšené hladině spodní vody, lze propojit do baterie, a zvýšit tak akumulovaný objem.

Tyto jímky nabízíme o různých velikostech počínaje objemem 1 m3 a v sestavách až do 10 m3.

Akumulační jímky 

Vodoměrné šachty nabízíme v průměrech 1000 mm a 1200 mm s výškou podle potřeby zákazníka – v tomto případě se jedná o klasické šachty, kde je vodoměr umístěn u dna šachty.

Vodoměrné šachty 

Dále nabízíme řadu GEO, která je založená na principu sdílení tepla z nezámrzné hloubky v kombinaci s izolací větší části nad zámrznou hloubkou. Vzniká tak malá kompaktní šachta na vodoměr s umístěním vodoměru tak, že je možné s ním manipulovat z úrovně země (velká výhoda pro provozovatele vodovodních řadů projevující se sníženými náklady na odečty a výměny vodoměrů).

Vodoměrné šachty 

Vysoká kvalita nádrží na dešťovou vodu a dalších výrobků

Konstrukce našich výrobků odpovídá požadavkům ČSN 755411:2006, jsou tedy dodrženy všechny zákonné požadavky včetně průměru vstupních otvorů 600 mm. Všechny naše nádrže na dešťovou vodu, jímky a šachty jsou monolitické, vodotěsné, chemicky i mechanicky odolné a dlouhodobě stabilní – použitý materiál nekoroduje, nedrolí se, hladké stěny jímek se snadno čistí.

Naši kvalitní výrobu, schopnost dodávat přesně podle požadavků zákazníků i nadstavbové služby v oblasti pomoci vývoje výrobků, výroby forem a přípravků oceňují naši obchodní partneři doma i v zahraničí.

Máte otázky?

Nebo potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

comgate
6